Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Άντε γεια!




Το αφεντικό είναι εδώ. Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση για τον ΑΟΠ και μια ακόμη πιο μεγάλη νίκη που τον φέρνει μόνο τρίτο στη βαθμολογία δείχνοντας σε όλους ποιος κάνει κουμάντο στο νησί.
Ο Νηρέας προηγήθηκε απο νωρίς καθώς μόλις στο 10ο λεπτό μια μακρινή εκτέλεση φάουλ ξεγέλασε τον εξαιρετικό κατα τ'άλλα Χαριστό και κατέληξε στα δίχτυα. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμμεση καθώς ανέβηκαν αναζητώντας την ισφάριση η οποία και τελικώς ήρθε απο τον Μπάλκα. Ήταν στο 27ο λεπτό όταν ο 18χρονος μέσος του ΑΟΠ με μια εκπληκτική ενέργεια απο τα αριστερά απέφυγε 2 αντιπάλους και το σουτ κατέληξε στην κλειστή γωνία του Παπαδάκη σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Παντελαίος σε μια εντυπωσική δυείσδηση απο τα δεξία έδωσε έτοιμο γκολ στο Μουράι ο οποίος σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 2-1. Ο ΑΟΠ με την ψυχολογία στα ύψη συνέχισε να πολιορκεί την αντίπαλη εστία αλλα ο Παπαδάκης γλίτωσε τα χειρότερα για τους Ναουσσαίους.
Στην επανάληψη ο Νηρέας ανέβασε την απόδοσή του αλλα ο Χαριστός λειτούργησε άψογα όποτε χρειάστηκε. Οι παίκτες του ΑΟΠ κρατώντας σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα στο 59 κλείδωσαν ουσιαστικά τη νίκη. Αυτή τη φορά ο εξαιρετικός Βαρθακούρης άδειασε απο τα δεξιά τον αμυντικό των κιτρίνων μα παράλληλη πάσα βρήκε τον Παντελαίο που με προβολή πέτυχε το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων. Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε μέσα σε ένταση καθώς ο Μαραγκός απέβαλε τον Μπάλκα για μαρκάρισμα που δεν άξιζε ούτε την κίτρινη κάρτα. Λίγα λεπτά αργότερα απέβαλε και παίκτη των φιλοξενουμένων για έντονη διαμαρτυρία. Και ενώ το ματς όδευε ομαλά προς τη λήξη ο Δελημπαλταδάκης έκανε μια απαράδεκτη χειρονομία προς την εξέδρα, την οποία είδε όλο το γήπεδο εκτός απο το διαιτητή και τους δύο βοηθούς του. Δεν έκαναν όμως το ίδιο όταν ο Γιουρτζίδης απώθησε τον Χάτζια αποβάλλοντάς τον δίχως δεύτερη σκέψη. Και ενώ η ένταση αυξανόταν με τη λήξη του αγώνα ο Χάτζια και πάλι πήγε στην κερκίδα και έκανε χειρονομία βρίζοντας ενα παιδί 12 χρονών ενώ στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Τα αίματα άναψαν για τα καλά με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες μικροσυμπλοκές στην εξέδρα που έληξαν με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Έτσι με αυτό το τρίποντο ο ΑΟΠ έφτασε τους 18 βαθμούς μένωντας μόνος τρίτος πίσω απο τον Πανναξιακό και τον πρωτοπόρο Πανθηραικό.


*Απίστευτες προκλήσεις για ακόμη μια φορά απο παίκτες αντίπαλης ομάδας μέσα στην έδρα του ΑΟΠ. Αν αυτά γίνονταν στη Σαντορίνη η στη Νάξο τι κατάληξη θα είχαμε; Βέβαια η ΕΠΣΚ θα συνεχίσει να παίζει την ''τυφλόμυγα''. Μια συνήθεια είναι...
*Ακόμα ψάχνετε ποιος είναι το αφεντικό του νησιού;